top of page

Vi söker

Resande
Servicetekniker

Redo för en ny utmaning?

Om jobbet

Vi har stor framgång med våra industriella bläckstråle-baserade storformat- och etikettskrivare från Durst (www.Durst-Group.com). Idag har vi ca 80 installationer i vår nordiska region. Vi söker nu en servicetekniker som kommer att jobba i vårt serviceteam. Vårt företag Molanders Sign & Display (MSD), ett dotterbolag till internationella Durst AG, är ett av Nordens marknadsledande företag avseende stora bläckstråleskrivare byggda för kontinuerlig ”24/7 produktion” av storformatsutskrifter främst för reklam- och marknadsföring inom butikskedjor, mässor och allmän handel. 

Våra nordiska och baltiska tryckerikunder ökar sin produktion och därmed även sina krav på våra Durst system inte minst driftsäkerhet och minimal stilleståndstid. För att MSD skall kunna möta marknadens ökade krav krävs specialistkunskaper avseende de typer av system vi underhåller och felavhjälper.

I denna tjänst blir din uppgift att installera våra högkvalitativa Durst bläckstråleskrivare samt att arbeta med underhållservice och inte minst akut felavhjälpning, utbildning och löpande systemuppgraderingar. Arbetsuppgifterna kräver intresse, erfarenhet samt kunskap inom såväl elektronik, mekanik och IT relaterat inkjetsystem.

Du kommer att utföra ditt arbete i produktionsmiljö och dina arbetstider är normalt 8:00 -17:00 men beroende på arbetets karaktär och våra kunders produktionssituation kan arbetet ibland även ske efter 17:00. Våra kunder finns i Sverige, Norge, Finland & Baltikum varför tjänsten kräver resande, dels i egen tjänstebil, dels via flyg och tåg. I Stockholm och Göteborg finns 4 personer som arbetar med service, vi söker även kollegor i Helsingfors.

Vi söker en servicetekniker för fältarbete. Du är kundorienterad samt har ett stort intresse för teknik och dessutom har Du en positiv drive att vilja lära Dig mer inom området. Kunskaper inom bläckstråleteknik och/eller grafiska branschen är meriterande. Vi genomför kontinuerligt utbildningar vid våra fabriker i Italien och Österrike. 

Du har en god kommunikativ och analytisk förmåga samt har förståelse och kunskap inom elektronik, mekanik, maskinteknik och IT. Som person är du positiv, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor som kunder. Tjänsten kräver utöver god teknisk kunskap och intresse även B-körkort samt god förmåga i engelska såväl skrift- läs- och talförmåga. 

För mer info om system och företag se: www.Durst-Group.com

Välkommen med din ansökan samt CV till vår servicekoordinator

Johan, Molanders Sign & Display AB, till Johan@molandersMSD.se

bottom of page